Duvel 666 Belgian Blond 6,6% 33cl

4,04 €
INF € / litraa
+0,12 €
Varastossa : 40 kpl

location_on Myymäläsaatavuus

 

Toimitus alkaen 9,98€

 

Ilmainen toimitus Tilauksille alkaen 90€

 

 

 

 

Duvel Moortgat tähistab see aasta 150ndat sünnipäeva. Selle tähtpäeva puhul lasid nad välja õlle, milles tänapäeva innovatsioon ja Duveli rikkalik pruulimisajalugu on suurepärases tasakaalus. Välimus: Kuldne, kergelt hägune, vaht on valge, keskmine, püsib hästi. Karboniseeritus üle keskmise. Aroom: Lõhnas soojad tsitruselised, nagu greip, apelsin. Kerget vürtsisust, ürdisust, pärm on arusaadavalt belglane. Maitse: Värske, troopilised viljad - mango, tsitruselised - apelsin, apelsinikoor. Humalanoodid on männised, ürdised. Kuiv, kuid magusam kui tavaline Duvel. Kergesti joodav, keskmise kehaga, värskendav õlu.
chat Kommentit (0)

KUINKA PAKKAAMME

Eco-friendly Packaging

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN PAKKAUS

Käyttämämme laatikot on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätettävästä pahvista. Ilmatäytteiset erityispakkauksemme ovat sekä kierrätettäviä että uudelleenkäytettäviä ja tehokkaasti kuljetettavia ja hävitettäviä.

Flexible Delivery Options

JOUSTAVAT TOIMITUSVAIHTOEHDOT

Toimitamme tuotteita kaikkialle maailmaan! Voit myös valita pikatoimituksen tai tietyn toimituspäivän kassalla.

Packed With Care

HUOLELLISESTI PAKATTU

Kokenut varastotiimimme huolehtii jokaisesta tilauksesta. Lasipakkausten asiantuntijoina he varmistavat, että tuotteesi ovat suojassa kuljetuksen aikana.

14 päivän palautusoikeus

Haluamme, että olet 100-prosenttisen tyytyväinen tilaukseesi, ja siksi tavoitteenamme on varmistaa, että kaikki asiakkaillemme toimitetut tuotteet saapuvat perille moitteettomassa kunnossa. Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi veloituksetta 14 päivän kuluessa ostopäivästä (lukuun ottamatta nopeasti pilaantuvia tai yksilöllistettyjä tuotteita tai tuotteita, joiden yhteyteen on merkitty, että niillä ei ole palautusoikeutta).