Duvel Tripel Hop Cashmere 9,5% 33cl

4,96 €
INF € / litraa
+0,12 €
Varastossa : 5 kpl

location_on Myymäläsaatavuus

 

Toimitus alkaen 9,98€

 

Ilmainen toimitus Tilauksille alkaen 90€

 

 

 

 

Algselt ühekordeks partiiks mõeldud Duvel Cashmere on tänaseks tootja põhisortimendis. Tegemist on Duvel`i edasiarendusega, millele annab põhimaitse Cashmere humal, rikastades õlut nii tsitruse -kui ka troopiliste maitsetega. Värvus: kuldne Aroom: tunda on tsitrust, virsikut, melonit ja kookost Maitse: palett on kuivema-poolne kuid samas täidlane ja troopiline, lõppmaitses tunda õlle tugevamat alkohoolsust. Serveerimistemperatuur: 4-6C Humalad: Cascade, Northern Brewer, Cashmere
chat Kommentit (0)

KUINKA PAKKAAMME

Eco-friendly Packaging

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN PAKKAUS

Käyttämämme laatikot on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätettävästä pahvista. Ilmatäytteiset erityispakkauksemme ovat sekä kierrätettäviä että uudelleenkäytettäviä ja tehokkaasti kuljetettavia ja hävitettäviä.

Flexible Delivery Options

JOUSTAVAT TOIMITUSVAIHTOEHDOT

Toimitamme tuotteita kaikkialle maailmaan! Voit myös valita pikatoimituksen tai tietyn toimituspäivän kassalla.

Packed With Care

HUOLELLISESTI PAKATTU

Kokenut varastotiimimme huolehtii jokaisesta tilauksesta. Lasipakkausten asiantuntijoina he varmistavat, että tuotteesi ovat suojassa kuljetuksen aikana.

14 päivän palautusoikeus

Haluamme, että olet 100-prosenttisen tyytyväinen tilaukseesi, ja siksi tavoitteenamme on varmistaa, että kaikki asiakkaillemme toimitetut tuotteet saapuvat perille moitteettomassa kunnossa. Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi veloituksetta 14 päivän kuluessa ostopäivästä (lukuun ottamatta nopeasti pilaantuvia tai yksilöllistettyjä tuotteita tai tuotteita, joiden yhteyteen on merkitty, että niillä ei ole palautusoikeutta).