HUOM! Toistaiseksi tuotteiden kuljetus Suomeen on poissa käytöstä. Ainoa toimitusmahdollisuus on nouto Kalamajan myymälästämme. Voit halutessasi järjestää tuotteille itse kuljetuksen Suomeen, jolloin sinun tulee olla meihin yhteydessä tuotteiden luovuttamiseksi kuljetuspalvelun tarjoajalle. Tämän toistaiseksi voimassa olevan järjestelyn myötä edrinks.fi -sivustolta ostettujen tuotteiden verokäsittely tapahtuu Viron lainsäädännön mukaisesti. Alla oleva kuvaus mm. Suomeen maksettujen verojen osalta ei siis ole toistaiseksi voimassa.

EU-lain mukaan myyjällä on velvollisuus kerätä ja maksaa kaikki Suomen valtion verot mukaan lukien valmistevero, juomapakkausvero ja arvonlisävero. Suorittamalla oston edrinks.fi -sivustolla ostaja vahvistaa ja valtuuttaa näistä velvollisuuksista huolehtimaan ja vastaamaan Edrinks OÜ:n. Edrinks OÜ:n veroedustaja Suomessa on Capstock Oy (arvonlisäverotunnisteen nro. 2293449-6, Capstock Oy:n valmisteveronumero Verohallinnon pitämässä rekisterissä on FI22934496C00).

eDrinksin Suomeen myymät tuotteet sisältävät Suomen valtion valmisteveron, juomapakkausveron ja arvonlisäveron.

Suorittamalla oston edrinks.ee -sivustolla ja noutamalla tavaran itse Virosta asiakas maksaa Viron valmisteveron, panttimaksun ja arvonlisäveron, joka on Suomeen verrattuna jonkin verran pienempi. Asiakas voi valita haluaako ostaa tuotteet Suomeen toimitettuna tai noutaa myymälästä Virossa.


Suostun
Henkilötietoja tarvitaan asiakkaan tilausten käsittelyyn ja toimituksiin. Ostohistorian tietoja (päivämäärä,
tuotteet, määrä, asiakastiedot) käytetään ostettujen tuotteiden ja palveluiden yhteenvedon laatimiseen ja
tuotteiden kysynnän analysointiin. Henkilötietojen käsittely